Domov > Koristne informacije > Nasveti ob nabavi toplotne črpalke

Nasveti ob nabavi toplotne črpalke

Ste v fazi projektiranja ogrevanja Vašega novega doma ali tik pred nakupom ogrevalnega sistema? 
Kot specialist v klimatizacijski in ogrevalni tehniki na obnovljive vire zagotavljamo, da se ogrevanje na obnovljive vire energije v primerjavi z drugimi energenti splača in je družbeno odgovorno, zatorej prava odločitev!  
EKO SKLAD nudi subvencije in ugodno kreditiranje občanov, tudi za naložbe v visoko učinkovite toplotne črpalke zrak - voda Ecodan.
Okvirna vrednost investicije v nakup 10 kW ogrevalne toplotne črpalke zrak - voda Ecodan z 200 l rezervoarjem za pripravo tople sanitarne vode, ob predpostavki pridobitve 10 letnega kredita EKO SKLADA v vrednosti 7000,00 EUR, je 63,00 EUR na mesec z obrestno mero trimesečni EURIBOR + 1,3 %.
Obratovalni stroški nizkotemperaturnega talnega ogrevanja dobro izolirane, enostanovanjske hiše so povprečno 50,00 EUR mesečno na celoletni ravni, kar pomeni, da boste v prvem desetletju, ko boste odplačevali kredit, ob predpostavki, da se cene električne energije ne bi spreminjale, v ogrevanje (investicija + obratovalni stroški) vložili približno 1.400,00 EUR letno. Po odplačilu kredita pa lahko računate najmanj prepolovitev stroškov, to je od 500,00 do 700,00 EUR za stroške ogrevanja letno.
Z obratovanjem ogrevalnega kotla, bi za kurilno olje letno porabili 3 krat več.
Kontaktirajte nas prek kontaktnega obrazca na dnu strani ali nas brezplačno pokličite prek številke 080 1959.
V spodnjih sklopih predstavljamo priporočen postopek izbire sistema s toplotno črpalko zrak - voda za ogrevanje in hlajenje prostorov glede na dve najpogostejši vrsti investicije. Izberite sklop, ki bolje predstavlja vašo investicijo.

 

Nasveti ob nabavi toplotne črpalke Mitsubishi Nasveti ob nabavi toplotne črpalke

Povpraševanje

Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.  Več v rubriki politika zasebnosti.

IZBERITE

kako izbrati sistem ogrevanja ob prenovi obstoječe kotlovnice
Postopek izbire ogrevalnega sistema za prenovo obstoječe kotlovnice z visokotemperaturnimi radiatorji.
kako izbrati sistem za ogrevanje novogradnje
Postopek izbire sistema s toplotno črpako zrak-voda za ogrevanje in hlajenje prostorov

Vse pravice pridržane © Vitanest d.o.o., Industrijska cesta 1 F, Kromberk, 5000 Nova Gorica | Pravno obvestilo | Politika piškotkov | Politika zasebnosti | Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.

Klimatizacija
Ogrevanje s toplotno črpalko
Prezračevanje
Sušenje rok
Dodatna oprema
Potrebujem strokovno pomoč!
Instagram
Youtube