Domov > Koristne informacije > Nasveti ob nabavi toplotne črpalke

Nasveti ob nabavi toplotne črpalke

Ste v fazi projektiranja ogrevanja Vašega novega doma ali tik pred nakupom ogrevalnega sistema? 
Kot specialist v klimatizacijski in ogrevalni tehniki na obnovljive vire zagotavljamo, da se ogrevanje na obnovljive vire energije v primerjavi z drugimi energenti splača in je družbeno odgovorno, zatorej prava odločitev!  
EKO SKLAD nudi subvencije in ugodno kreditiranje občanov, tudi za naložbe v visoko učinkovite toplotne črpalke zrak - voda Ecodan.
Okvirna vrednost investicije v nakup 10 kW ogrevalne toplotne črpalke zrak - voda Ecodan z 200 l rezervoarjem za pripravo tople sanitarne vode, ob predpostavki pridobitve 10 letnega kredita EKO SKLADA v vrednosti 7000,00 EUR, je 63,00 EUR na mesec z obrestno mero trimesečni EURIBOR + 1,3 %.
Obratovalni stroški nizkotemperaturnega talnega ogrevanja dobro izolirane, enostanovanjske hiše so povprečno 50,00 EUR mesečno na celoletni ravni, kar pomeni, da boste v prvem desetletju, ko boste odplačevali kredit, ob predpostavki, da se cene električne energije ne bi spreminjale, v ogrevanje (investicija + obratovalni stroški) vložili približno 1.400,00 EUR letno. Po odplačilu kredita pa lahko računate najmanj prepolovitev stroškov, to je od 500,00 do 700,00 EUR za stroške ogrevanja letno.
Z obratovanjem ogrevalnega kotla, bi za kurilno olje letno porabili 3 krat več.
Kontaktirajte nas prek kontaktnega obrazca na dnu strani ali nas brezplačno pokličite prek številke 080 1959.
V spodnjih sklopih predstavljamo priporočen postopek izbire sistema s toplotno črpalko zrak - voda za ogrevanje in hlajenje prostorov glede na dve najpogostejši vrsti investicije. Izberite sklop, ki bolje predstavlja vašo investicijo.

 

Povpraševanje

Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.  Več v rubriki politika zasebnosti.

IZBERITE

kako izbrati sistem ogrevanja ob prenovi obstoječe kotlovnice
Postopek izbire ogrevalnega sistema za prenovo obstoječe kotlovnice z visokotemperaturnimi radiatorji.
kako izbrati sistem za ogrevanje novogradnje
Postopek izbire sistema s toplotno črpako zrak-voda za ogrevanje in hlajenje prostorov

Vse pravice pridržane © Vitanest d.o.o., Industrijska cesta 1 F, Kromberk, 5000 Nova Gorica | Pravno obvestilo | Politika piškotkov | Politika zasebnosti | Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.

Klimatizacija
Ogrevanje s toplotno črpalko
Prezračevanje
Sušenje rok
Dodatna oprema
Potrebujem strokovno pomoč!
Instagram
Youtube