Domov > IDEALNA KLIMA V PROSTORU, 12 mesecev na leto

IDEALNA KLIMA V PROSTORU, 12 mesecev na leto

Smo uradni distributer za klimatske naprave Mitsubishi Electric. Prodajamo tako klimatske naprave za stanovanjsko kot poslovno rabo. V sklopu sejma DOM izpostavljamo zelo učinkovit stenski model MSZ-LN za domačo rabo, ki ima infrardeče oko, s katerim nadzoruje prisotnost ljudi v prostoru in temu ustrezno prilagaja delovanje.

Klimatska naprava med svojim delovanjem prepihuje velike količine zraka. Model MSZ-LN35VG prepihuje od 258 do 768 m3 vsako uro delovanja. Ves ta zrak vstopa v klimatsko napravo na zgornji strani in skozi toplotni izmenjevalnik, prek ventilatorja, naprej v kanal in skozi lopute zopet v prostor. Pogosto živimo v prepričanju, da imamo v prostorih čist zrak. V resnici nam zaradi odpiranja oken v prostore prihaja razmeroma velika količina prašnih delcev, veliko pa se jih ustvarja v prostoru samem, tudi zaradi preprog. Drobni prašni delci se iz več razlogov lahko usedajo in kopičijo na vseh teh površinah in sčasoma ustvarijo prevleko, kar pomembno znižuje zmožnost prestopa toplote na površinah izmenjevalca.

»Dual barrier coating« je zaščitni premaz, kateri deluje proti sprijemanju delcev na vseh površinah, ki pridejo v stik z zračnim tokom skozi napravo. Ta premaz je uporabljen na modelih MSZ-LN, ki imajo vgrajen tudi filtrirni sistem za čiščenje zraka »Plasma Quad plus«, kateri deluje z močno plazemsko tehnologijo. Na filtru se tako izločijo virusi, bakterije in umazanije, ki se zaradi zaščitnega premaza ne morejo usedati na površine, kot bi se pri običajnih klimatskih napravah. Zaščitni premaz delov notranje enote podaljša življenjsko dobo klimatske naprave.

S klimatsko napravo MSZ-LN je zagotovljena idealna klima v prostoru, obiščite nas in si napravo oglejte na našem razstavnem prostoru v času sejma DOM v Ljubljani, od 4. do 8. marca 2020. Ponujamo jo v beli, rdeči in črni barvi.

Vitanest na sejmu DOM 2020

Vse pravice pridržane © Vitanest d.o.o., Industrijska cesta 1 F, Kromberk, 5000 Nova Gorica | Pravno obvestilo | Politika piškotkov | Politika zasebnosti | Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.

Klimatizacija
Ogrevanje s toplotno črpalko
Prezračevanje
Sušenje rok
Dodatna oprema
Potrebujem strokovno pomoč!
Instagram
Youtube