Domov > Ponudba > Klimatizacija

Klimatizacija

Idealna klima za vsak prostor

Prostor lahko klimatiziramo skozi vse leto tako, da odvzamemo del zraka iz njega, ga obdelamo in s pomočjo regulacije temperature vzpostavimo idealno temperaturo in vlažnost. Hladen zrak v prostoru ogrevamo, topel zrak pa hladimo in razvlažujemo.
Vse to zmore ena sama naprava, ki jo imenujemo klimatska naprava, ki je sistem s toplotno črpalko zrak - zrak. Toplotna črpalka zrak - zrak je sposobna proizvajati energijo za hlajenje ali ogrevanje z ne več kot 25 % električne energije nabavljene prek distributerjev električne energije in z do 75 % brezplačne energije črpane iz okolja, tudi pri zelo nizkih zimskih temperaturah. To je mogoče zaradi tehnologije s skrol kompresorjem, ki izkorišča fizikalne lastnosti freonov.

Z MITSUBISHI ELECTRIC ponujamo rešitve za vsak prostor: stanovanja, pisarne, trgovine, skladišča in javne prostore vseh velikosti. Predstavljamo jih v sklopih, kjer najdete tudi prospekte.

Z uvajanjem meril učinkovite rabe energije smo se januarja 2013 lotili zelo striktno, s tako imenovano ErP zakonodajo, katera predpisuje načrtovanje in uporabo energijsko varčnejših proizvodov, za katere je pri dajanju na trd EU ključno merjenje in podajanje meritev sezonske energetske učinkovitosti. Ta predpis velja tudi za klimatske naprave. 

Dokumentacija za klimatske naprave - ERP LOT 10

Pred izbiro ustreznega modela je poleg poznavanja tehničnih lastnosti in videza naprave ključna določitev ustrezne namestitve naprave v prostor, za kar je potreben posvet s strokovnjakom, zato priporočamo predhodni ogled na lokaciji v primeru zahtevnejših objektov pa načrtovanje s pomočjo projektantov. Pogoji prostora in lege v prostoru ter namen rabe so namreč ključni elementi za ustrezno uporabniško izkušnjo.

Povpraševanje

Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.  Več v rubriki politika zasebnosti.

Vse pravice pridržane © Vitanest d.o.o., Industrijska cesta 1 F, Kromberk, 5000 Nova Gorica | Pravno obvestilo | Politika piškotkov | Politika zasebnosti | Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.

Klimatizacija
Ogrevanje s toplotno črpalko
Prezračevanje
Čistilniki zraka in sušilniki rok
Dodatna oprema
Potrebujem strokovno pomoč!
Instagram
Youtube