Domov > O nas

O nas

Smo uvoznik in distributer za klimatske naprave, toplotne črpalke in prezračevalne naprave z rekuperacijo

Vitanest d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1999 na osnovi dolgoletnih izkušenj s področja distribucije ogrevalnih in klimatskih naprav. Smo uvoznik in distributer za klimatske naprave, toplotne črpalke, rekuperatorje toplote s prezračevanjem, bakrene cevi in konzole za namestitev teh naprav.
Glavni cilj, ki zagotavlja dolgoročno uspešnost naše družbe je trgu ponuditi najboljše proizvode in tehnologije, ki jih ponujajo vodilni svetovni proizvajalci s katerimi sodelujemo.

 

Smo pooblaščeni uvoznik in distributer japonskega proizvajalca MITSUBISHI ELECTRIC. Distribucijo izvajamo tudi za proizvode TOSHIBA in DAIKIN ALTHERMA. Kot pooblaščeni distributer za proizvode zagotovimo prospekte, tehnične specifikacije, predpisana potrdila o ustreznosti in kakovosti (izjava o skladnosti), tehnična navodila in navodila za uporabo, svetovanje, garancijo in servis. Poudarek dajemo na redno izobraževanje poslovnih partnerjev. Organiziramo seminarje za trgovce, projektante, prodajalce, monterje in serviserje. Proizvajalce obiščemo tudi v tovarnah, kjer se prepričamo o poteku celotnega proizvodnega procesa, izvajanju meritev in razvoja.
Iz naših poslovnih in skladiščnih prostorov z lastnimi dostavnimi vozili in s pomočjo zunanjih partnerjev hitre dostave, prodajalcem in monterjem po vsej Sloveniji dnevno dostavljamo blago iz široke palete proizvodov na zalogi: klimatske naprave, toplotne črpalke, rekuperatorje toplote, bakrene cevi, konzole, rezervne dele namenjene široki porabi v domovih, pisarnah in trgovinah. Skupaj s projektanti sodelujemo pri načrtovanju ogrevanja, ventilacije in klimatizacije objektov z zmogljivimi multi sistem klimatskimi napravami in kaskadnimi sistemi s toplotno črpalko ter VRF sistemi z variabilnim pretokom hladilnega sredstva.
Smo člani zbornic GZS in OZS.
Razstavljamo na sejmih (sejem DOM v Ljubljani, sejem MOS v Celju). Lahko nas obiščete tudi osebno, v naših poslovnih prostorih v Novi Gorici, kjer si lahko v živo ogledate najbolj prodajane proizvode. 

SPLOŠNE INFORMACIJE

ID ZA DDV: SI88049388
Družba vpisana v sodni register pri OS Nova Gorica, vložna št.: 10390600

Povpraševanje

Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.  Več v rubriki politika zasebnosti.

REŠITVE

Vse pravice pridržane © Vitanest d.o.o., Industrijska cesta 1 F, Kromberk, 5000 Nova Gorica | Pravno obvestilo | Politika piškotkov | Politika zasebnosti | Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.

Klimatizacija
Ogrevanje s toplotno črpalko
Prezračevanje
Sušenje rok
Dodatna oprema
Potrebujem strokovno pomoč!
Instagram
Youtube