Domov > O nas

O nas

Smo distributer za klimatske naprave, toplotne črpalke in prezračevalne naprave z rekuperacijo

Vitanest d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1999 na osnovi dolgoletnih izkušenj s področja distribucije ogrevalnih in klimatskih naprav. Smo distributer za klimatske naprave, toplotne črpalke, rekuperatorje toplote s prezračevanjem, bakrene cevi in konzole za namestitev teh naprav.
Glavni cilj, ki zagotavlja dolgoročno uspešnost naše družbe je trgu ponuditi najboljše proizvode in tehnologije, ki jih ponujajo vodilni svetovni proizvajalci s katerimi sodelujemo.
Smo pooblaščeni distributer blagovne znamke MITSUBISHI ELECTRIC. Distribucijo izvajamo tudi za proizvode TOSHIBA in DAIKIN. Kot pooblaščeni distributer za proizvode zagotovimo prospekte, tehnične specifikacije, predpisana potrdila o ustreznosti in kakovosti (izjava o skladnosti), tehnična navodila in navodila za uporabo, svetovanje, garancijo in servis. Poudarek dajemo na redno izobraževanje poslovnih partnerjev. Organiziramo seminarje za trgovce, projektante, prodajalce, monterje in serviserje. Proizvajalce obiščemo tudi v tovarnah, kjer se prepričamo o poteku celotnega proizvodnega procesa, izvajanju meritev in razvoja.
Iz naših poslovnih in skladiščnih prostorov z lastnimi dostavnimi vozili in s pomočjo zunanjih partnerjev hitre dostave, prodajalcem in monterjem po vsej Sloveniji dnevno dostavljamo blago iz široke palete proizvodov na zalogi: klimatske naprave, toplotne črpalke, rekuperatorje toplote, bakrene cevi, konzole, rezervne dele namenjene široki porabi v domovih, pisarnah in trgovinah. Skupaj s projektanti sodelujemo pri načrtovanju ogrevanja, ventilacije in klimatizacije objektov z zmogljivimi multi sistem klimatskimi napravami in kaskadnimi sistemi s toplotno črpalko ter VRF sistemi z variabilnim pretokom hladilnega sredstva.
Radi komuniciramo in sodelujemo z vsemi, ki želijo kreirati idealno klimo v prostoru. Poleg srečanj s strokovnjaki iz našega področja dela smo veseli tudi stika z uporabniki, potrošniki in ostalimi deležniki. Vabimo vas, da nas spoznate in obiščete na našem sedežu v Novi Gorici.

Povpraševanje

Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.  Več v rubriki politika zasebnosti.

REŠITVE

Vse pravice pridržane © Vitanest d.o.o., Industrijska cesta 1 F, Kromberk, 5000 Nova Gorica | Pravno obvestilo | Politika piškotkov | Politika zasebnosti | Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.

Klimatizacija
Ogrevanje s toplotno črpalko
Prezračevanje
Čistilniki zraka in sušilniki rok
Dodatna oprema
Potrebujem strokovno pomoč!
Instagram
Youtube