Domov > Koristne informacije

Koristne informacije

NASVETI OB NABAVI 

Idealna klima v prostoru je posledica premišljene izbire klimatskega in ogrevalnega sistema. Pred nakupom klimatske naprave ali toplotne črpalke zrak-voda priporočamo v nadaljevanju predstavljene osnovne korake.

IZBERITE

Nasveti ob nakupu klimatske naprave Mitsubishi
Pomislite ali bi s klimatsko napravo samo hladili ali tudi ogrevali prostore ter ali jo boste namestili v enega ali več prostorov.
Nasveti ob nabavi toplotne črpalke Mitsubishi
Ste v fazi projektiranja ogrevanja Vašega novega doma ali tik pred nakupom ogrevalnega sistema? 

ISKALNIK KODE NAPAKE 

Iskalnik kode napake služi kot pomoč pri pojasnjevanju napake v delovanju naprave Mitsubishi Electric v primeru, da se ta pojavi. Koda napake, opis in vzrok napake ter preverjanje postopka so za uporabnika izključno informativnega značaja. Uporabnik v napravo ne sme posegati ali odpravljati napake sam, to lahko stori le pooblaščeni serviser- strokovnjak za klimatizacijsko in ogrevalno tehniko. Uporabnik se v primeru napake v delovanju naprave obrne na svojega prodajalca/monterja, pri čemer v času garancije zagotovi tudi dokazilo o garancijskem listu družbe Vitanest d.o.o.«

Iskalnik kode napake

Poiščite kodo, kot je prikazana v vaši napravi

ISKALNIK NAPAK

Povpraševanje

Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.  Več v rubriki politika zasebnosti.

Vse pravice pridržane © Vitanest d.o.o., Industrijska cesta 1 F, Kromberk, 5000 Nova Gorica | Pravno obvestilo | Politika piškotkov | Politika zasebnosti | Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.

Klimatizacija
Ogrevanje s toplotno črpalko
Prezračevanje
Čistilniki zraka in sušilniki rok
Dodatna oprema
Potrebujem strokovno pomoč!
Instagram
Youtube