Domov > Idealna klima za jadralsko zmago

Idealna klima za jadralsko zmago

MITSUBISHI ELECTRIC je v Aucklandu v Novi Zelandiji klimatiziral bazo jadralske ekipe Luna Rossa Prada Pirelli, ki tekmuje na 36. ameriškem pokalu.

V bazi zgrajeni iz nateznih konstrukcij in kontejnerjev je bilo potrebno vzpostaviti idealen sistem hlajenja in ogrevanja, kar so dosegli z namestitvijo VRF sistemov z direktno ekspanzijo in rekuperacijo toplote, kateri zagotavljajo istočasnost hlajenja v določenem delu prostorov in ogrevanja preostalih prostorov, glede na namen prostora. V bazi so prostori namenjeni vzdrževanju plovil, pisarne, skladišča, recepcija, trgovina, restavracija in bar.

Upravljanje in kontrola VRF sistema poteka prek centralne upravljalne točke in lokalno. Za bazo ni ključno le pametno upravljanje in idealna klima v prostorih različnih namembnosti ampak tudi zagotavljanje čistega okolja, saj sistem s toplotno črpalko nudi ogrevanje in hlajenje brez emisij CO2 ali prašnih mikro delcev. Celotno novico o navedenem projektu najdete na spletni strani MITSUBISHI ELECTRIC ITALIA.

Asortima VRF naprav MITSUBISHI ELECTRIC je širok, skupno sodelovanje tehnične podpore VITANEST, projektanta, monterja in investitorja pa edini pravi način, ki mogoča najboljšo prilagoditev sistema uporabniku. Če načrtujete večji objekt, smo na razpolago za morebitne informacije o klimatizaciji z VRF sistemi MITSUBISHI ELECTRIC.

Vse pravice pridržane © Vitanest d.o.o., Industrijska cesta 1 F, Kromberk, 5000 Nova Gorica | Pravno obvestilo | Politika piškotkov | Politika zasebnosti | Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.

Klimatizacija
Ogrevanje s toplotno črpalko
Prezračevanje
Sušenje rok
Dodatna oprema
Potrebujem strokovno pomoč!
Instagram
Youtube