Domov > IDEALNO PREZRAČEVANJE PROSTOROV

IDEALNO PREZRAČEVANJE PROSTOROV

Človek potrebuje približno 400 l svežega zraka na uro. Prostore lahko prezračujemo naravno ali avtomatsko. Pri avtomatskem prezračevanju navadno izbiramo med centraliziranim sistemom, kjer z eno napravo zagotovimo prezračevanje več prostorov hkrati ali lokalno prezračevalno napravo.
Za znatno zmanjšanje toplotnih izgub in povečanje energetske učinkovitosti stavb se uporablja naprave za prezračevanje z rekuperacijo toplote s katerimi zagotovimo zadostno izmenjavo zraka v vseh prostorih. Centralizirano prezračevanje z rekuperacijo toplote načrtujemo s pooblaščenim projektantom, kateri izračuna naše potrebe in umesti ustrezno napravo, prezračevalne kanale in mesta zajema/odvoda zraka v projekt. Tak način prezračevanja je posebej priporočljiv v nizkoenergijskih stavbah, kjer je tesnjenje oken in vrat zelo učinkovito. Lokalni rekuperator toplote s prezračevanjem pa lahko v prostor umestimo tudi naknadno, neposredno na zunanjo steno. Na tak način prezračevanje rešimo ekonomično, enostavno, hitro in neposredno v izbranem prostoru.

Idealno prezračevanje prostorov z Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric ponuja prezračevanje s sistemi Lossnay. Njihova uporaba se obrestuje predvsem na vašem zdravju. Nudijo tudi večjo varnost, saj omogočajo prezračevanje brez odpiranja oken in vrat. V prilogi najdete seznam naprav, ki jih subvencionira EKO SKLAD.
Za svetovanje nas lahko obiščite na sejmu DOM v Ljubljani, od 4.3.2020 do 8.3.2020 ali brezplačno pokličete prek številke 080 1959.

PriponkaVelikost
PDF icon Seznam subvencioniranih rekuperatorjev831.83 KB
Idealno prezracevanje Mitsubishi Electric Idealno prezracevanje Mitsubishi Electric

Vse pravice pridržane © Vitanest d.o.o., Industrijska cesta 1 F, Kromberk, 5000 Nova Gorica | Pravno obvestilo | Politika piškotkov | Politika zasebnosti | Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.

Klimatizacija
Ogrevanje s toplotno črpalko
Prezračevanje
Čistilniki zraka in sušilniki rok
Dodatna oprema
Potrebujem strokovno pomoč!
Instagram
Youtube