Domov > NOVE TOPLOTNE ČRPALKE MITSUBISHI ELECTRIC NA SEJMU DOM

NOVE TOPLOTNE ČRPALKE MITSUBISHI ELECTRIC NA SEJMU DOM

Toplotne črpalke zrak-voda predstavljajo ekonomično investicijo za ogrevanje novih objektov in obnove. Zaradi dobrih izkušenj so tudi v Sloveniji zelo zaželen in varčen sistem ogrevanja, ki s pomočjo električne energije zajema toploto iz zraka, obnovljivega vira energije.
Inovativna funkcija avtomatskega prilagajanja meri sobno in zunanjo temperaturo ter na tej podlagi izračuna potrebno ogrevalno moč. Energetska varčnost, izjemno udobje ogrevanja, enostavna instalacija in uporaba so lastnosti, zaradi katerih so toplotne črpalke MITSUBISHI ELECTRIC v središču pozornosti že več kot 10 let. Ker so energetsko varčne in prijazne do uporabnika ter okolja v katerem bivamo, so že dolgo let vključene v program subvencij s strani EKO SKLADA in sicer v okviru pozivov za občane in podjetja, možnost prejema subvencije pa je odvisna od pogojev posamičnih pozivov.
Toplotne črpalke zrak-voda MITSUBISHI ELECTRIC zlahka ogrevajo tudi velike objekte. V tem primeru lahko do šest enakih enot katere koli moči povežemo v kaskado in zagotovimo večje zmogljivosti. Na izbiro so tudi reverzibilni modeli namenjeni tako za ogrevanje kot hlajenje, odvisno od tipa notranje enote, s katero lahko pripravljamo tudi toplo sanitarno vodo. Upravljamo jih tudi preko mobilne aplikacije MelCloud.

Veselilo nas bi, če nas obiščete na našem razstavnem prostoru v sklopu sejma DOM v Ljubljani, od 4. do 8. marca 2020, da vam predstavimo najnovejše modele, ki so visoko učinkoviti in kampaktni, pri uporabi za nizkotemperaturno ogrevanje prostorov pa se uvrščajo v najvišji energijski razred A+++.

Vitanest na sejmu DOM 2020

Nove toplotne črpalke Mitsubishi Electric Nove toplotne črpalke Mitsubishi Electric

Vse pravice pridržane © Vitanest d.o.o., Industrijska cesta 1 F, Kromberk, 5000 Nova Gorica | Pravno obvestilo | Politika piškotkov | Politika zasebnosti | Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.

Klimatizacija
Ogrevanje s toplotno črpalko
Prezračevanje
Sušenje rok
Drugi proizvodi
Potrebujem strokovno pomoč!
Instagram
Youtube