Domov > NOVI klimatski napravi serije MSZ-FT

NOVI klimatski napravi serije MSZ-FT

Z decembrom 2020 ponujamo najnovejša modela stenskih klimatskih naprav serije MSZ-FT, ki sta kot nalašč za ogrevanje manjših prostorov že to zimo:

- MSZ-FT25VGK/MUZ-FT25VGHZ, hladilne moči 2,5 kW, ogrevalne moči 3,2 kW

- MSZ-FT35VGK/MUZ-FT35VGHZ, hladilne moči 3,5 kW, ogrevalne moči 4,0 kW

Klimatski napravi sta namenjeni hlajenju in ogrevanju manjših prostorov in idealni tudi za ogrevanje pri izjemno nizkih zimskih temperaturah. Predstavljata hitro in enostavno rešitev za učinkovito in hkrati zanesljivo ogrevanje, saj sta visoko energijsko učinkoviti (razred A+++ pri hlajenju in A++ pri ogrevanju). Upravljanje se lahko izvaja enostavno prek daljinskega upravljalnika ali na daljavo prek aplikacije MELCloud, modela sta namreč pred pripravljena za povezavo na domače brezžično omrežje.

Notranji enoti se odlikujeta z zelo tihim delovanjem in sta primerni za namestitev tudi v tihe spalne prostore. Višina notranjih enot je 28 cm, kar omogoča tudi namestitev nad vrati. Vgrajeni filtri zraka s srebrovimi ioni skrbijo za sprotno prečiščevanje zraka, ki potuje skozi klimatsko napravo. Filtrirni vložki za dobro delovanje zahtevajo redne zamenjave, da lahko uspešno odstranjujejo iz zraka bakterije, viruse in prašne delce.

Zunanji enoti imata dno opremljeno z električnim gretjem, kar preprečuje zmrzovanje kondenzata. Izvedba kompresorja zagotavlja nazivno grelno moč tudi do -15 °C, območje delovanja gretja pa seže vse do -25 °C. Modela serije MSZ-FT sta primerna tudi za rahlo ogrevanje občasno naseljenih prostorov, saj je možna nastavitev notranje temperature že od +10 °C navzgor.

Več informacij o novih modelih si lahko preberete tukaj.

PriponkaVelikost
PDF icon Letak MSZ-FT382.12 KB

Vse pravice pridržane © Vitanest d.o.o., Industrijska cesta 1 F, Kromberk, 5000 Nova Gorica | Pravno obvestilo | Politika piškotkov | Politika zasebnosti | Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.

Klimatizacija
Ogrevanje s toplotno črpalko
Prezračevanje
Sušenje rok
Dodatna oprema
Potrebujem strokovno pomoč!
Instagram
Youtube