Domov > Posodobljen seznam subvencioniranih toplotnih črpalk Mitsubishi Electric

Posodobljen seznam subvencioniranih toplotnih črpalk Mitsubishi Electric

Pri Eko skladu – slovenskem okoljskem javnem skladu je še vedno odprt javni poziv za finančne spodbude občanom za nove naložbe rabe obnovljivih virov energije in večje energijske učinkovitosti stanovanjskih stavb z oznako 74SUB-OB19, po katerem lahko občani pridobijo od 20 % do 50 % vrednosti naložbe, največ do 2.500 EUR oz. 5.000 EUR.
Naprave, ki izpolnjujejo pogoje za pridobitev subvencije so uvrščene v seznam in s tem je poenostavljeno ugotavljanje ustreznosti. Vsi novi modeli toplotnih črpalk Mitsubishi Electric z okolju prijaznejšim plinom R32 so že vpisani v seznam ustreznih modelov in posebej smo označili vse modele, ki so tudi v našem veljavnem ceniku.
Opozarjamo vas, da v nekaterih občinah, ki so sprejele odlok o načrtu za kakovost zraka subvencije ne morete pridobiti, ravno tako je pomembno, da prodajalec na računu navede pravilno poimenovanje modela saj se sicer lahko zatakne pri priznavanju subvencije in bo potrebna dodatna birokracija. 

Vse pravice pridržane © Vitanest d.o.o., Industrijska cesta 1 F, Kromberk, 5000 Nova Gorica | Pravno obvestilo | Politika piškotkov | Politika zasebnosti | Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.

Klimatizacija
Ogrevanje s toplotno črpalko
Prezračevanje
Čistilniki zraka in sušilniki rok
Dodatna oprema
Potrebujem strokovno pomoč!
Instagram
Youtube