Domov > Tehnični podatki za stenske klimatske naprave

Tehnični podatki za stenske klimatske naprave

Pripravili smo nove in enostavno pregledne letake za vse najbolj prodajane stenske modele. Uporabniki se zavedajo pomena idealne klime v prostoru in želijo natančno vedeti kaj kupujejo. Klimatska naprava je toplotna črpalka, ki iz ozračja in el. omrežja glede na kapaciteto moči črpa energijo, da prilagaja temperaturo v prostoru. Prostorski zrak obdeluje in temperaturo prilagaja glede na temperaturo okolja, lokacijo namestitve v prostoru, značilnost objekta in razporeditve prostorov, gibanja zraka v prostoru ter nenazadnje števila in dejavnosti uporabnikov prostora.

Svetujemo, da pred nabavo klimatske naprave opravite tri pomembne korake:

  1. Na ogled prostorov, ki jih želite klimatizirati povabite preverjenega strokovnjaka s katerim boste našli ustrezno mesto namestitve naprave glede na vaše potrebe in značilnosti objekta.
    Pravilno dimenzioniranje in strokovna namestitev sta ključna elementa, ki ju opravi strokovnjak, od tega je namreč odvisno delovanje naprave in zadovoljstvo uporabnika. Mi prakticiramo, da ogled opravi lokalni strokovnjak, ki je Vam tudi bolj razpoložljiv skozi celotno življenjsko dobo naprave.
  2. V letaku oziroma prospektu preverite tehnične, funkcijske lastnosti ter izgled ponujene klimatske naprave. Ključne tehnične lastnosti, ki jih morate poznati so: moč naprave, sezonska energijska učinkovitost (SEER pri hlajenju in SCOP pri gretju) in energijski razred, delovanja, območje delovanja pri zunanjih temperaturah (to je posebej pomembno pri ogrevanju), mere, način upravljanja, funkcije udobja in čiščenja zraka, tip hladilnega sredstva v napravi.
  3. Zahtevajte ponudbo iz katere bodo razvidni model in cena klimatske naprave kot tudi cena in značilnosti vgradnje oz. namestitve, saj slednja predstavlja ključni funkcionalni del končnega proizvoda.

Na spletnih straneh poudarjamo bistvene lastnosti in prednosti naših klimatskih naprav, v letakih pa predstavljamo vse pomembne tehnične lastnosti, ki jih potencialni uporabnik mora poznati. Letake si lahko tudi natisnete, da jih imate po potrebi pri roki za pregled. S klikom na spodnje modele si jih lahko prenesete. 

MSZ-LN     MSZ-AP     MSZ-EF     MSZ-HR     MSZ-FT     MSY-TP

Vse pravice pridržane © Vitanest d.o.o., Industrijska cesta 1 F, Kromberk, 5000 Nova Gorica | Pravno obvestilo | Politika piškotkov | Politika zasebnosti | Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.

Klimatizacija
Ogrevanje s toplotno črpalko
Prezračevanje
Čistilniki zraka in sušilniki rok
Dodatna oprema
Potrebujem strokovno pomoč!
Instagram
Youtube