Domov > Talna klimatska naprava MFZ-KT

Talna klimatska naprava MFZ-KT

Talna namestitev klimatske naprave omogoča rešitev hlajenja in ogrevanja prostora tudi v prostorih, kjer smo omejeni s prostorom na steni. A to ni edina prednost tega modela. Novi model talne klimatske naprave vsebuje plin R32, ki je okolju še prijaznejši kot njen predhodni model, ki je vseboval plin R410A. Naprava ima visok energijski izkoristek, v načinu hlajenja se uvršča v energijski razred A++, v načinu gretja pa A+.

Tako kot predhodni model je tudi tokrat posebej skrbno načrtovana tehnologija izpiha zraka, s posebno pozornostjo na ogrevanju. Enota namreč nudi vpihovanje zraka v dveh smereh, horizontalno proti tlom in vertikalno ob steni, kar zagotavlja prijeten občutek in učinkovito ogrevanje. Pri načinu hlajenja pa nudi možnost izpihovanja hladnega zraku samo proti stropu, kar zagotavlja povečano udobje. Naprava ima dovršeno filtracijo zraka s katehinskim filtrom, ki odstranjuje bakterije.

Klimatska naprava deluje tiho in zanesljivo. Notranja enota MFZ-KT je povezljiva z zunanjo enoto SUZ-M v treh različicah moči in omogoča ogrevanje do -15 °C zunanje temperature.

Za še bolj učinkovito delovanje, ki je hkrati tudi pisano na kožo uporabnika je na voljo upravljanje delovanja s pomočjo tedenskega časovnika, opcijsko pa tudi daljinsko vodenje naprave prek Wifi vmesnika in aplikacije MelCloud.

Talna klimatska naprava MFZ-KT Talna klimatska naprava MFZ-KT

Vse pravice pridržane © Vitanest d.o.o., Industrijska cesta 1 F, Kromberk, 5000 Nova Gorica | Pravno obvestilo | Politika piškotkov | Politika zasebnosti | Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.

Klimatizacija
Ogrevanje s toplotno črpalko
Prezračevanje
Sušenje rok
Drugi proizvodi
Potrebujem strokovno pomoč!
Instagram
Youtube